Ciorba cu afumatura

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Apr 2010 | 11562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1kg afumatura (eu am folosit coaste afumate)
  • -2 cepe
  • -2 ardei grasi
  • -telina
  • -3-4 cartofi
  • -leustean
  • -1 l bors
  • -tarhon
  • -2-3 morcovi
  • -3-4 rosii
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

 Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fierbe 10-15 min. si se arunca prima apa.

Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa, ardeiul gras, telina,cartofii,morcovul).

Rosiile se dau prin razatoare si cand totul este fiert se adauga si ele.

Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa sa fiarba circa 10- 15 min.

Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean tocat marunt si tarhon.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:50

dupa vorba din batrani ,, sa-ti bati barbatul si copii si sa mananci singura " o si pun la favorite

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 18:18

ha,ha,ha..............mihaelar, sa nu faci cum zic batranii

babi5 1

19.06.2013, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare