Ciorba alba de perisoare

de Zamfira in Ciorbe, 29 Sep 2012 | 7086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura leustean proaspat
  • otet, sare
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri faina

pentru perisoare: 500 g carne tocata 100 g ciuperci 100 g orez 1 ou 1 ceapa tocata marunt sare, piper

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba de perisoare:

Curatam, spalam legumele si le taiem marunt (un morcov il dam pe razatoarea mare).

Punem legumele la fiert (ceapa si cateii de usturoi ii lasam intregi). Pana cand legumele vor incepe sa fiarba pregatim perisoarele (bilute mici de carne). Amestecam toate ingredientele de mai sus (ciupercile trebuie tocate foarte marunt, orezul spalat). Adaugam perisoarele in apa care fierbe impreuna cu legumele, mai adaugam sare si legatura de leustean verde tocat marunt.

Dupa ce au fiert legumele si perisoarele oprim fierberea pentru a adauga otet , bors sau zeama de lamaie. Separat amestecam smantana cu faina adaugand putin cate putin din zeama fierbinte, apoi o turnam in ciorba. Lasam ciorba sa mai dea odata in clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Panacris 1

02.12.2012, 17:56

Zamfira, gata, am "procesat-o" si eu!

Zamfira 1

02.12.2012, 18:09

Ma bucur, e una din preferatele mele...sa va fie de bine!!!!!!!

babi5 1

10.06.2013, 13:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana