Ciorba aita dreasa cu ou si smantana

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 13052 vizualizari

 

e preferata mea

 

INGREDIENTE

  • 4-5 aripi de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel 
  • 3 fire de usturoi verde(se poate si uscat)
  • 1/2 telina radacina(eu nu am avut dar da gust bun)
  • 2 -3 cani de bors
  • 1 cutie de smantana
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • delikat -optional
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita dreasa cu ou si smantana:

Se curata zarzavaturile morcovul,patrujelul si telina(telina eu nu am pus si patrunjel numai jumatate ca nu mai am)  usturoiul verde si se toca sau se taie marunt apoi se calesc in putin ulei de masline apoi se pune apa ,sare si delikat(1-2 lingurite)aripile de pui taiate si se lasa sa fiarba bine

Aripile de pui in prealabil se pot pune sa dea cateva clocote separat si sa se spumeze si apoi se pun peste zarzavaturi.

Cand sant fierte se pun 4-5 linguri de orez spalat bine si se mai lasa sa fiarba putin intre timp eu pun si cele 2 albusurile( galbenusurile le fac cu smantana)  in ciorba (asa ca zdrentele) apoi se pune borsul si mai lasam sa dea 2-clocote si stingem focu

Dupa ce sa stamparat putin se pune galbenusurile cu smantana si patrunjel verde

pofta buna mie imi place tare mult cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita dreasa cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

16.04.2010, 11:08

danuta ce faci ma faci sa hai ma ca tu esti grozava la bucatarie si eu cate am invatat de la tine

bita 1

16.04.2010, 19:24

ei ce bine arata ,tare fain cu piscos merge?

moliax 1

05.04.2011, 11:12

fara delikat nu ar fi mai sanatoasa? de ce tot tindeti sa-l adaugati in mancaruri, doamnelor?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors din ciuperci pleurotus