Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot

de mihaelar63 in Porc, 22 Noi 2021 | 3135 vizualizari

 

 Din prima zi cand am primit vasula cesta de ceramica Crock Pot, l-am si pus la treaba.  Am fost incantata cat de crocant mi-a iesit ciolanul de porc in exterior si cat de pufos este in interior !!! Ce sa mai vorbesc cat de frumos era rumenit !!!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg ciolan de porc proaspat
  • 500 gr mazare verde [ congelata ]
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita cu varf pasta de ardei iute ungureasca
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot:

  1.  Ciolanul de porc, proaspat, bine spalat, se sareaza, apoi se pune in vasul ceramic Crock Pot.
  2.  Ceapa, rosiile si usturoiul se feliaza si se distribuie peste ciolan.
  3.  Ungeti ciolanul pe deasupra cu pasta iute de ardei.
  4. Presarati cimbru peste tot.
  5. Nu este nevoie de o alta grasime. Ciolanul de porc va elibera suficienta.
  6.  Turnati in vas o cana cu apa si puneti capac.
  7. Se pune totul la cuptor pentru o ora la 200 grade Celsius.
  8. Dupa o ora se adauga mazarea verde decongelata la temperatura camerei .
  9. Se pune capacul si se mai lasa cam 15-20 minute.
  10. Daca este necesar completati cu putina apa.
  11. La sfarsit se condimenteaza cu piper negru macinat proaspat.
  12. La servire, presarati patrunjel verde tocat pentru o nota de prospetime.
  13. Preparatul se serveste cald.
  14.  Pofta mare !!!!

TIPS-URI

1

La servire, presarati patrunjel verde tocat pentru o nota de prospetime.

2

Preparatul se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]