Ciocolatos de post

de cec in Prajituri, 19 Noi 2010 | 7082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 125g cacao
  • 1,1/2 lingurita bicarbonat
  • 3/4 lingurita sare
  • 125g zahar
  • 375g apa
  • 125g ulei
  • 1,1/2 lingurita vanilie
  • 1,1/2 lingura otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

am amestecat faina, cacaua, sarea si zaharul Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat. Am pus in tava. Am copt la foc moderat

Ca si glazura am topit o ciocolata amaruie si am amestecat-o cu 20 lingurite de frisca, apoi am pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos