Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi

de madi_marin in Pui, 6 Noi 2010 | 7268 vizualizari

 

Delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • o mana de ghebe
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi:

Ciocanelele se spala, se sterg, se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la cuptor in tava cu putin ulei si apa. Se lasa sa se rumeneasca.

Ghebele se spala, se oparesc, se pun la scurs apoi se trag la tigaie in ulei incins.

Usturoiul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, se presara cu putina sare si se freaca cu ulei. Se amesteca bine ca o  maioneza, apoi se pune smantana si daca sosul e prea gros se subtiaza cu putina apa.

Se servesc ciocanelele cu ciuperci si sosul de smantana cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si aripioare "usturoiate"