Ciocanele de pui cu ciuperci

de mihaelar63 in Pui, 15 Iun 2011 | 8232 vizualizari

 

Va las sa ghiciti cat de buna este mancarica aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg pulpe pui inferioare [ciocanele ]
  • 4 cepe
  • 500 gr ciuperci champignon
  • ulei
  • sare
  • boia
  • piper
  • 2 linguri pasta rosii
  • patrunjel si telina verde .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu ciuperci:

Pulpele de pui se curata si se spala .

Ceapa se curata si se taie cubulete , se caleste in putin ulei .

Se adauga ciocanelele ,sare piper , boia , ciupercile taiate  si pasta de rosii .Amestecati si puneti apa calduta cat sa acopere carnea .

 Fierbeti la foc mic [ 30 min] pana carnea este patrunsa si apa a scazut  formand un sos legat .

Taiati verdeata marunt si puneti peste mancarica.

Serviti cu mamaliguta calda .

TIPS-URI

1

 Multa ceapa la mancarurile cu sos = multa savoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii