Ciocanele crocante de pui

de CameliaR in Pui, 9 Sep 2015 | 3462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei de floarea soarelui pentru baia de ulei
  • 5 linguri de smantana
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele crocante de pui:

Spalam copanelele si apoi le oparim in apa fiarta timp de 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute le scoatem si le dezpielitam. Punem uleiul la incins intr-o oala mai inalta.

Mai intai dam copanelele prin faina,apoi prin ou si ultima oara prin fulgi de porumb. Le punem in baia de ulei timp de 10-15 minute la foc mic.

Apoi le scoatem pe servetele de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei. Optional eu am facut un sos din 5 linguri de smantana cu patrunjel.  Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat si am pus un praf de sare.Daca vreti puteti sa folositi si usturoi pentru sos. Pofta buna!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii