Ciabatta

de divainbucatarie in Piine, 15 Feb 2011 | 5170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina pentru ciabatta (cu agent crestere),
  • 1 lingurita de ulei de măsline,
  • 300 ml apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta:

Amestecam faina cu uleiul de masline si apa calduta. Framantam aluatul maxim 5 minute, pana obtinem un aluat neted. Lasam 30 de minute intr-un loc cald sa creasca. Cand aluatul a crescut, ii dam forma dorita, il punem pe o tava pe care am pus hartie de copt. Cat timp se coace painea vom tine pe fundul cuptorului o tava in care am pus o cana de apa. Tinem painea in cuptor pana devine aurie. Este atat de simplu incat nu veti mai dori sa faceti decat acest tip de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine coapta pe varza