Chorizo glazurat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 2648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame chiorzo
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lngura miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chorizo glazurat:

Se taie chorizo in bucati de 2 cm.

Se prajesc in putin ulei de masline pana devin aurii.

Se preseaza cu podul palmei cei doi catei de usturoi si se adauga in tigaie. 

Se scurge cea mai mare parte din grasimea din tigaie, se adauga otetul si mierea si se reduce pana devine o glazura lipicoasa, care imbraca bucatile de chorizo, avand grija sa nu se arda.

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chorizo glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta alla puttanesca