- 1/2 kg. carne tocata (vita+porc),
 
    - 400 g. fasole rosie fiarta,
 
    - 2 cepe rosii,
 
    - 2 usturoi,
 
    - 1 adrel rosu,
 
    - 1 rosie,
 
    - 2 linguri ulei,
 
    - 1 cutie de rosii fara coaja in sucul propriu,
 
    - 1 cutie de boabe de porumb(140 g.),
 
    - tabasco,sos iute!,
 
    - condiment pt. chilli cu carne,
 
    - 2 ardei iuti rosii,
 
    - 4 pungute de orez,
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Chilli cu carne:
						
    -   punem ceapa tocata la calit in ulei, apoi adaugam usturoiul, ardelul, rosia si lasam 5 minute; adaugam carnea si amestecam bine( daca nu lasa un pic de apa punem un paharel cu apa si lasam sa fiarba carne)
 
    -   cu ajutorul furculitei rupem un pic rosiile in cutie si punem peste carne; lasam sa fiarba 20 de minute si apoi adaugam fasolea si boabele de porumb,
 
    -   pungutele de orez le punem la fiert in apa cu sare(timpul e pus pe cutie),
 
    -   tocam ardeii iuti si ii punem peste carne; adaugam condimentul pt. chile cu carne, tabasco si sosul iute( depinde cat de iute va place; eu am pus ardeii, 2 linguri tabasco si 4 linguri de sos iute)
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.