- 1/2 kg. carne tocata (vita+porc),
- 400 g. fasole rosie fiarta,
- 2 cepe rosii,
- 2 usturoi,
- 1 adrel rosu,
- 1 rosie,
- 2 linguri ulei,
- 1 cutie de rosii fara coaja in sucul propriu,
- 1 cutie de boabe de porumb(140 g.),
- tabasco,sos iute!,
- condiment pt. chilli cu carne,
- 2 ardei iuti rosii,
- 4 pungute de orez,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Chilli cu carne:
- punem ceapa tocata la calit in ulei, apoi adaugam usturoiul, ardelul, rosia si lasam 5 minute; adaugam carnea si amestecam bine( daca nu lasa un pic de apa punem un paharel cu apa si lasam sa fiarba carne)
- cu ajutorul furculitei rupem un pic rosiile in cutie si punem peste carne; lasam sa fiarba 20 de minute si apoi adaugam fasolea si boabele de porumb,
- pungutele de orez le punem la fiert in apa cu sare(timpul e pus pe cutie),
- tocam ardeii iuti si ii punem peste carne; adaugam condimentul pt. chile cu carne, tabasco si sosul iute( depinde cat de iute va place; eu am pus ardeii, 2 linguri tabasco si 4 linguri de sos iute)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.