Chili con carne

de BuburuzaBubu in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2012 | 5188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec vita si porc)
  • 1 ceapa mare/tocata
  • 3 catei de usturoi/tocati
  • 2 ardei iuti/verde si rosu
  • 1 cutie boabe de porumb(400gr)
  • 1 conserva de rosii in suc (450 gr)
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 conserva de fasole alba(cu bob mare)
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili con carne:

Intr-o tigaie cu pereti inalti calim ceapa, ardeii si usturoiul la foc mediu pentru cca 3 minute. Se adauga carnea tocata si mai prajim inca 5 minute si condimentam cu sare, piper si oregano. Se adauga conserva de rosii.

Scurgem fasolea de apa si o trecem printr-un jet de apa rece dupa care o punem in tigaie. Adaugam boabele de porumb si lasam sa fiarba acoperit la foc mediu cca 15 minute. Daca mai este nevoie condimentati cu sare si piper.

Se serveşte fierbinte cu lipii de tortilla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili con carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chili con carne