Chiftelute la cuptor

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2016 | 13665 vizualizari

 

Chiar daca timpul de preparare este mai  mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g tocata de porc
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • un ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina pt.tavalit chiftelele
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, usturoiul pisat, pesmetul, oul, mararul, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Formam bile potrivite ca marime, le tavalim prin faina ,le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare. Dupa cca 30 min.intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte Le servim ca atare sau cu diferite garnituri. Sunt bune si calde si reci.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute crocante la cuptor