Chiftelute in sos

de Bucataras Monica in Curcan, 30 Mar 2013 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de curcan
  • usturoi
  • sare
  • 2 oua
  • piper
  • marar
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • ciumbru
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos:

Se framanta carnea impreuna cu cele 2 oua,sarea,mararul si usturoiul si pun la prajit! Sosul: se caleste ceapa  ,apoi se aduga usturoiul,faina si putina apa,se amesteca pana se formeaza un aluat,peste acesta se adauga pasta de rosii si mirodeniile!

La final se adauga piftelutele racite in sos,se servesc de preferat calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]