asta ziceam si eu si gaby a zis ca daca vaca-i de 60 de ani nu garanteaza)
dar oare daca-i catre 50 ,merge???
eu le-as face cu pui ca mi-e ca totusi nu o sa fie carnea asa cum imi place mie
am gresit io cu ceva... ori am facut prea multe ori nu e bun porcu' de bune n-au fost rele ca am primit laude ,dar eu nu am fost super incantata ...nu ti-am scris ca am zis ca Cezaru?: )
dar maine fac iar sa vad ce-mi iese perseverenta...stii tu!
mai...nu e ceva spectaculos, e doar un mod muuuult mai sanatos de a gati chiftelele, care noua ne placeau doar prajite; o gustare/pachetel.
n-are ingrediente costisitoare ori arome mai speciale.
cred ca ai avut tu asteptari prea mari de la o biata placintica
apropo, e prima oara cand fac aluat cu bere. mi-a placut consistenta, o sa-l mai folosesc si la alte retete.
stiu ca e mai sanatos, d-aia le-am si facut, doar ca mei ''hainutele'' nu mi-au iesit asa goase si pufoase ca ale tale da' am facut mai multe, greseala mea, ca nu stiam exact cat de mari tre sa fie chiftelele. da acu stiu, sper sa iasa ca in pozele tale apropo, ia zi tu cat de mare e tava aia