Chifteluţe din pulpe de pui

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 8988 vizualizari

 

mi se par mult mai gustoase decat cele din piept de pui :D

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare dezosate
  • 4-5 fire de ceapă verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • Sare, piper
  • legatură mare de mărar
  • 3 linguri cu pesmet
  • lingură cu faină
  • Un cartof galben

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe din pulpe de pui:

Pulpele se spală bine iar apoi se toacă.

Se toacă marunt toată verdeaţa iar usturoiul se pisează.

Cartoful se curăţă, se spală bine şi se dă pe răzatoare.

Se amestecă toate ingredientele iar apoi se pune sare şi piper, după gust.

Se fac mingiuţe din compoziţia rezultată, poti unge măna cu apa călduţă pentru a modela mai bine, şi se prăjesc in ulei bine încins.

Se scurg bine de ulei. Eu le-am servit cu piure si un sos de roşii.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

24.05.2010, 23:34

janet 1

27.05.2010, 19:28

Si eu am facut chiftelute ,azi ,dar din carne de porc !Nu am mai facut de mult si chear imi era pofta!
Super!

ionix 1

27.05.2010, 19:32

Janet, alea de porc sunt favoritele sotului cica astea de pui n-au gust, asta pt el

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui