Chiftelute din ciuperci cu susan

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 7595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 fir de praz
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 ou
  • marar, cimbru
  • sare, piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ciuperci cu susan:

Prazul se spala si se taie marunt. Punem prazul la calit in ulei si adaugam ciupercile curatate si taiate marunt. Lasam pe foc pana scade toata zeama. Inainte sa stingem focul adaugam marar si cimbru si portivim de sare. Lasam la racit.

Ciupercile reci le amestecam cu bulionul, oul, usturoiul pisat si pesmet. Amestecam bine iar daca este prea moale mai adaugam pesmet. Potrivim de sare si piper.

Cu mana uda formam chiftelute pe care le tavalim prin susan.

Asezam chiftelutele in tava tapetata cu hartie si dam la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din ciuperci cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

18.01.2011, 12:08

Roberta

elena1988 1

04.03.2011, 15:11

NicoNico 1

19.08.2015, 09:33

buna din compozitia astacam cate chiftelute ti0au iesit ? arata foarye bine a si vreau sa le fac si eu pentru o petrecere dar am cam 45 de invitati sper sa o scot la capat .....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella