Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

de camelia75 in Pui, 2 Iul 2011 | 6555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 legatura tarhon verde (se poatepune si uscat)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • cascaval(eu am pus afumat)
  • 1-2 catei usturoi
  • piper,sare
  • pesmet,
  • faina
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval:

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati 2-3 linguri de pesmet.Ne umezim mainile cu apa rece si formam chiftelutele in mijloc punand cate o feliuta de cascaval.

Batem cele 2 oua cu putina sare, si adaugam faina cat sa facem o compozitie cu consistenta smantanii,adaugam in ea si o lingura de seminte de susan.Trecem cu grija chiftelutele prin compozitie, si le prajim in ulei incins la foc potrivit pana cand se rumenesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi si ciuperci