Chiftelute de cartofi cu spanac

de madi_marin in Mancaruri de legume, 1 Dec 2018 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 100 g spanac congelat
  • 100 g brânză tare de oaie
  • piper
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 ou
  • 1 căţel mare de usturoi
  • 2 linguri cu făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu spanac:

Cartofii se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Se scurg bine de zeamă şi se amestecă cu spanacul decongelat şi scurs şi el, brânza rasă, oul, usturoiul ras fin,un praf de piper, făina şi mărarul tocat.

Se pune ulei la încins şi se formează cu lingura chifteluţe care se pun la prăjit la foc potrivit.

Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot la scurs pe şervete de hârtie.

Se servesc simple, cu lămâie sau cu sos la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]