Chiftelute de cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 7587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi fierti
  • 50 g cascaval Delaco De Senvis
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Curatam cartofii de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-un bol punem cartofii razaliti, usturoiul pisat,ouale, faina, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi condimentam cu sare si piper dupa gust.

Amestecam bine pana obtinem o pasta.

Cu mainile infainate incepem sa formam chiftelele.

Le punem la prajit in ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos, apoi le scoatem pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc calde sau reci, simple sau cu un sos de iaurt cu usturoi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai