Chiftelute colorate

de Sabina in Mancaruri de post, 13 Mai 2009 | 12556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 100 grame granule soia (deja fiarta)
  • patrunjel proaspat
  • marar (uscat am folosit eu)
  • usturoi taiat marunt
  • sare, piper, boia, oregano, cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute colorate:

Curatam cartofii si morcovul, apoi ii fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si pasam legumele. Amestecam piureul de legume cu soia, ou, pesmet, patrunjel, marar, usturoi si condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Daca aceasta compozitie vi se pare prea moale mai adaugatio lingura de pesmet. Imediat formam chiftelutele si le pudram tot cu pesmet.

Intr-o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei prajim/coacem chiftelutele. Intre timp pregatim o salata de patrunjel si mujdei de usturoi cu iaurt. Aceste chiftelute sunt satioase si foarte gustoase, chiar daca nu contin carne.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galbiori cu ceapa