Chiftelute calde

de robert_b in Porc, 30 Iun 2014 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 gr franzela 
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cartofii fierti 
  • 2 oua 
  • piper
  • sare
  • ulei
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute calde:

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,  patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza in tigaie,pe foc mare se pune ulei si se prajesc pana capata o crusta aurie la suprafata se intorc si sunt gata.Se pun pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute calde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

30.06.2014, 18:36

Bine ai venit Robert
Chiftelute cu cartofi fierti inca nu am incercat . Orice are un inceput

Merisor 1

30.06.2014, 21:02

Bune chiftelute ai facut!

Rocsi 1

30.06.2014, 21:32

Ce gustoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]