Chiftelute

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2013 | 3807 vizualizari

 

ies 45-50 chiftelute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata 900 g amestec vita si porc
  • 10 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Amestecam carnea tocata cu sare,piper,oua , usturoiul curatat si zdrobit  , painea trecuta prin apa si scursa bine si marar (spalat in prealabil) tocat marunt.

Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins .

Formam din compozitia de chiftele bilute de marimea unei nuci .

Pentru a nu se lipi de maini ,punem apa calduta sau ulei intr-un bol micut.

Punem chiftelutele la prajit si cand sunt rumenite, le scoatem cu o strecuratoare pe un servet de hartie intr-un castron .

TIPS-URI

1

puteti adauga cartof ras si/sau dovlecel ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu orez