Chiftele prajite

de Leontina_Costel1970 in Porc, 24 Noi 2018 | 5963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi rasi
  • 2 leg marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina pentru tavalit chiftelele
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua.

Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa preferinta. se tavalesc prin faina, se scutura surplusul de faina apoi se pun la prajit in uleiul incins bine, se intorc de pe o parte pe alta, se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]