Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri

de ionix in Curcan, 13 Mai 2011 | 4802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • frunzele de la 5-6  fire de ceapă verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • jumătate de legătură de pătrunjel
  • jumătate de legătură cu mărar
  • 1 cartof
  • o capă galbenă
  • 1 ou
  • o lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri:

Se dau pe maşina de tocat următoarele ingrediente: ceapa, mărarul, pătrunjelul, ceapa verde, usturoiul verde, carnea de curcan şi cartoful iar apoi se amestecă bine.

Se separă albuşul de gălbenuş iar albuşul se bate spumă cu un paf de sare. Albuşul bătut, gălbenuşul, făina, sare după gust, piper şi puţin busuioc se pun toate peste amestecul de carne si se amestecă bine.

Se încinge cuptorul iar într-o tavă punem o hârtie de copt pe care o ungem cu ouţin ulei de măsline. Se fac chiftele din amestecul de carne şi se aşează pe tava unsă cu ulei. Se dă la cuptor la foc mediu până când se rumenesc puţin pe o parte iar apoi întoceam pe cealaltă parte şi lăsăm până se rumenesc iar.

Se servesc cu legume de pimăvară.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.05.2011, 03:09

Daca nu acum verdeturi mule in papica , atunci cand ?
Daca nu noi , atunci cine ?

LUK 1

15.05.2011, 15:37

excelente

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:09

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan