Aluat-cartofii ii curatam,spalam,ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare.
Cand au fiert ii scurgem de apa si ii pisam,adaugam margarina,oul,branza data prin razatoare,faina si condimente dupa gust.
Amestecam bine dupa care impartim compozitia in 2.In una adaugam boia de ardei si in cealalta tumernic.
Chiftele-ceapa o dam prin razatoare si o scurgem de apa,adaugam carnea,oul,patrunjelul tocat,usturoiul pisat si condimente dupa gust.
Amestecam bine dupa care cu mainele umede formam mici bilute care le prajim in ulei.
Luam cate o lingura din amestecul de cartofi si intindem pe masa infainata.
Asezam in mijloc chiftelele si le unim formand o chifla.
Trecem chifele prin pesmet si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul incalzit cca 15 min(sa se rumeasca putin)