Chiftele de rosii

de daniastefania in Mancaruri de legume, 12 Sep 2015 | 4604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de rosii:

Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt.

Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar aluatul trebuie sa fie destul de moale. Amestecam totul foarte bine.

Punem ulei la incins, intr-o tigaie neaderenta. Luam cu lingura din compozitie si punem in tigaie. Prajim chiftelele doua minute pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde cu piure de cartofi, pilaf de orez, mazare scazuta sau dupa preferinte. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar compozitia trebuie sa fie destul de moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]