Chiftele de pui cu fulgi de porumb

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2020 | 2940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui tocata (eu am folosit piept de pui)
  • 400 g fleica de porc tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 oua
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 500 g fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu fulgi de porumb:

Intr-un bol amestecam carnea de pui cu carnea de porc.

Ceapa, usturoiul, mararul le tocam marunt (eu am folosit robotul de bucatarie)

Adaugam peste carne impreuna cu cele 3 oua batute putin,pesmetul si condimente dupa gust.

Amestecam pana ce se omogenizeaza si dam la rece 30 min.

Intre timp maruntim fulgi de porumb cu robotul.

Cu mainele umede formam chiftele  de marimea unei nuci mai mari.

Trecem chiftelele prin cele 2 oua batute cu un praf de sare dupa care le tavalim prin fulgi de porumb.

Le prajim in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]