Chiftele de legume

de marcela1979 in Mancaruri de post, 25 Apr 2016 | 7917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei galben
  • 150 gr orez fiert
  • 400 gr naut fiert
  • 250 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • 2 cepe
  • ulei
  • busuioc.oregano,maghiran
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de legume:

Se curata si se spala legumele. Se pune orezul la fiert. Ceapa se taie felii subtiri, morcovul, dovlecelul se dau pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile se toaca feliute. Ardeiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei se pune pe foc si se adauga legumele sa se caleasca. Cand s-au inmuiat, se adauga nautul tocat si orezul fiert. Se amesteca si se potriveste de sare si piper. Se pun condimente: busuioc, oregano si maghiran dupa gust. Se lasa sa se raceasca si se pune intr-un lighean mai mare si se adauga pesmet pana se incheaga un pic. Intr-o tava se pune hartie de copt si se formeaza chiftele  care se aseaza in tava. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc pe fiecare parte.Cand sunt coapte se scot si se servec calde cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.04.2016, 10:54

mamaieelena 1

26.04.2016, 22:30

CameliaR 1

12.05.2016, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]