Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2012 | 7422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • ulei
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1 morcov
  • marar,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval:

Se curata dovlecelul de coaja, se spala bine, se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea mare. se sareaza si se lasa 10-15 minute la scurs.

Intr-un castron se rade cascavalul pe razatoarea mare, iar morcovul pe cea mica. Punem sare si piper si adaugam oul batut bine, se amesteca si se adauga dovlecelul scurs bine. Punem si faina, putin marar si cateva frunze de patrunjel tocate marunt.

Cu o lingura formam chiftelute pe care le punem intr-o tigaie wok cu putin ulei. Se prajesc pe ambele parti si se servesc reci sau calde cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ou ochi in paine