Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)

de rivka in Vita, 14 Mar 2010 | 7398 vizualizari

 

pt formele cartofilor m-am inspirat de aici de pe site , sunt incantata de ei , din resturile ramase de la taierea cartofilor pana s-a facut mancarea in cuptor, i-am prajit si i-am mancat cu maioneza si ketchup :D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vitel tocata
  • pesmet
  • grane macinate pt copii
  • condimente
  • sare
  • piper
  • paprika
  • curry pt amestecul de branza
  • rozmarin
  • patrunjel
  • amestec de condimente pt cartofi prajiti
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 4 oua
  • branza 200 grame
  • 4 cartofi mari
  • faina malai
  • cateva lingurite ulei
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina):

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale 2, condimentele sare piper, paprika si rozmarin, catelul de usturoi, pesmet si grane pt copii (am pus eu puteti pune un cartof sau paine).

Inima de branza se amesteca branza 200 gr cu 2 oua, patrunjel tocat marunt, sare si putin curry.

Cartofii se curata de coaja si se decupeaza cu formele pt fursecuri.Se condimenteaza cu amestec pt cartofi prajiti, rozmarin 1 lingurita, se stropesc cu putin ulei si cu 1 pumn de faina de malai(ies crocanti si le da o culoare galbena frumoasa).

Din amestecul de carne tocata se fac chiftelele si inauntru bilute din amestecul de branza cu oua(se imbraca bilutele de branza in carne).Se pun in folie de aluminiu si in tava de cuptor pe hartie de copt.Langa se pun cartofii si se da totul la cuptor la 240 grade cca 40 min.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

30.03.2010, 11:47

Super arata Rivka si eu fac cartofi prajiti toate formele si exact cum zicea Nadina resturile le fac piure nota maxima de la mine.

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:43

foarte frumoasa cina!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de vită cu sos de lămâie