Preparare
Se macina biscuitii pana se fac praf si se pun intr-o cratita unde am topit deja margarina / unt . Se amesteca 2-3 minute pe foc sa se prajeasca un picut.
Se pun intr-o tava cu margini desmontabile ,unsa cu margarina / unt si se preseaza bine cu degetele ,cu grija pentru ca ard. Se pun deoparte si se prepara crema.
In robot se pune frisca si branza si se amesteca bine.
Separat intr-o craticioara se fierbe 1/4 pahar apa si se adauga gelatina ,apoi celalalt 1/4 pahar apa rece .Se amesteca bine si se adauga zaharul.
Se toarna gelatina peste amestecul de frisca cu branza.
Se amesteca bine.
Se toarna in tava peste biscuiti si se baga la frigider pana a doua zi.
Inainte de a o scoate din tava se unge cu dulceata sau se face o gelatina de fructe deasupra. Important inainte de a desface marginea tavii sa se treaca un cutit intre prajitura si tava sa se desfaca de pe margini sa nu se rupa cand scoateti marginea tavii.Tarta nu se ia de pe fundul tavii.Cand taiati felia aveti grija sa taiati bine biscuitii de sub tarta.