Cheesecake simplu

de Panacris in Prajituri, 19 Apr 2012 | 5953 vizualizari

 

Pai daca Cristi, s/a hotarat sa incheie cu chescake-rile, eu abia acum le/am descoperit simplitatea si savoarea, asa ca voi continua prepararea lor. Reteta 200!!!

 

INGREDIENTE

  • biscuti digestiv 500 g.,
  • unt 250 g.,
  • gem de pere 200 g.,
  • branza de vaci cremoasa 1000g.,
  • galbenus de ou 4 bucati,
  • zahar pudra vanilinat 100 g.,
  • frisca lichida 200 ml.,
  • coaja de lamaie 50 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Biscutii se toaca marunt cu robotul, se amesteca cu untul topit si gemul de pere. Se aseaza pe fundul unei forme termorezistente. Intre timp branza de vaci se amesteca cu galbensurile de ou, zaharul pudra, frisca si coaja de lamaie. Se rastoarna crema de frisca peste blatul de biscuti si se pune la copt in cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste pudrata cu zahar praf vanilinat si dupa gust cu siropr de visnie sau sos de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (16)

diaconta 1

20.04.2012, 09:27

Felicitari Cristina
un dulce intotdeauna bun

Panacris 1

20.04.2012, 09:45

Multumesc Claudia!

Cris2711 1

21.04.2012, 01:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]