Cheesecake Brownies

de Ligia Bxl in Prajituri, 17 Iul 2014 | 13418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
  • 75 gr faina
  • 215 gr zahar pudra
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr branza (mascarpone,philadelphia,eu am folosit ricotta)
  • 65 gr frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Brownies:

Se incinge cuptorul la 160°c.

Se unge o tava de 16-25 cm cu unt si se pune o foaie de copt.

Se topeste ciocolata la bain-marie impreuna cu untul.Se lasa la racit 5 minute,apoi peste se adauga 2 oua batute si se incorporeaza bine.

Intr-un alt bol se amesteca faina,100 gr de zahar pudra si cacaoa cernuta. Se amesteca (compozitia nu trebuie sa fie prea amestecata).

 Intr-un bol separat se bate cu un mixer branza,zeama de lamaie,frisca lichida si restul de zahar pudra pana devine o compozitie fina,apoi se adauga oul ramas si se incorporeaza toate.

Se toarna cele doua compozitii pe rand in tava (sau se poate modela dupa placul fiecaruia) eu am pus intai compozitia de ciocolata apoi cea de branza.

Cu o scobitoare se pot face modele.Se da la cuptor cca 50 min.

Dupa coacere se lasa la racit cam 2-3 ore.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Brownies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat