Cheesecake "Bounty"

de cristinne in Torturi, 12 Ian 2012 | 5594 vizualizari

 

Pt pasionatii de cocos: cu dedicatie!!

Pozele sunt extrem de naspa...ca am dus tortul la tara la bunica-mea si nu am prea putut sa ii fac poze acolo...insa revin data viitoare cu alta reteta si cu poze mai bune,pt ca am de gand sa il refac!!!!!!!

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • biscuiti petit beurre 140 gr;
  • unt - 100 gr;

Pt umplutura:

  • crema branza: 500 gr;
  • zahar vanilat: 1 plic;
  • zahar farin: 6 linguri;
  • cocos fulgi : 75 gr;
  • frisca lichida: 200 ml;
  • ciocolata dark: 2 buc (200gr)
  • lapte: cateva linguri pt diluat ciocolata

Pt decor:

  • pt decor eu am flosit pt prima data o nuca de cocos: am razuit-o proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake "Bounty":

Preparam blatul din biscuitii sfarmati si 100 de grame unt topit la microunde. Il punem in forma de prajitura si il dam la cuptor 10 minute pana devine crocant. Se auresc usor marginile formei, (asa ne dam seama ca e gata) si il scoatem si il lasam la racit.

Batem frisca lichida pana devine tare (cu un plic de intaritor daca e necesar). Batem crema de branza cu zaharul pana acesta se topeste si adaugam zaharul vanilat si frisca batuta. La final incorporam si fulgii de cocos. Topim ciocolata impreuna cu cateva linguri de lapte. Se pune o parte crema de branza, apoi o parte ciocolata topita, apoi iar o parte  acest amestec, apoi iar ciocolata la final, peste blatul de biscuiti racit si se da la frigider pana se intareste nitel. Se scoate dupa cateva ore si se orneaza cu fulgi de cocos proaspeti razuiti de la o nuca de cocos.

Este extrem de bun pt cei ce iubesc nuca de cocos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake "Bounty"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]