Cheesecake

de mirela0911 in Prajituri, 2 Iul 2012 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-1/2 cup biscuiti zdrobiti
  • 3 lg zahar
  • 1/3 cup unt topit
  • 700g branza dulce de vaci
  • 1 cup zahar
  • 1 lgt. vanilie
  • 4 oua
  • topping de mure (facut din gem de mure)
  • cateva capsunele intregi din gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Se incalzeste cuptorul la 160 grade.

Biscuitii se amesteca cu zaharul si untul topit. Se toarna acest amestec intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se apasa bine cu ajutorul unei linguri. Se lasa deoparte.

Se mixeaza bine branza, zaharul si vanilia. Se adauga pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Se toarna peste blatul de biscuiti. Cu o lingura punem toppingul de mure dupa care cu ajutorul unui cutit ne jucam pe suprafata umpluturii cum dorim. Am adaugat cateva capsunele din gem (ca nu am avut proaspete) si am dat tava la cuptor pentru cca 1 ora si 10 minute. Se face testul cu scobitoarea.

Se lasa la rece dupa care se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ingrediente pur romanesti