Chec umed cu portocale si glazura de ciocolata, nuca si scortisoara

de Tabita _ in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 14968 vizualizari

COMENTARII (49)

laura_n 1

17.10.2013, 15:59

vaai, ai stricat bunatate de chec cu "urata" aia de glazura )

Ina 1

17.10.2013, 16:01

Laura )

Ina 1

17.10.2013, 16:01

Tabita

simona72 1

17.10.2013, 16:03

Ce bine arata!!

susu 1

17.10.2013, 16:03

dar unde sunt ingredientele?, cred ca o sectiune arata bine cu glazura

Cris2711 1

17.10.2013, 16:03

Chia asa

diaconta 1

17.10.2013, 16:03

MotanLaOale 1

17.10.2013, 16:04

anca_rm 1

17.10.2013, 16:05

cred ca e tare bun , dar ne spui si cantitatile

laura_n 1

17.10.2013, 16:06

beeey, dar puneti si voi din ochi, ce atata curiozitate ))

anca_rm 1

17.10.2013, 16:13

asa e laura , se poate si asa

Corinuta 1

17.10.2013, 16:23

mdaaa, nu e bun, cu atata ciocolata.....cred ca e rau di tat!

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 16:24

aoleu am gresit pagina la ora asta

Angelina_Elena 1

17.10.2013, 16:55

Delicios!

Lau 1

17.10.2013, 16:57

ce bine arata

Tabita _ 1

17.10.2013, 16:57

Laura, cu sau fara glazura tot bun e. Dar mie asa mi-a placut mai mult

Tabita _ 1

17.10.2013, 16:58

Ina

Tabita _ 1

17.10.2013, 16:59

Multumesc Simona

Tabita _ 1

17.10.2013, 17:00

Susu, acum e totul complet

Tabita _ 1

17.10.2013, 17:01

Crisulina

Tabita _ 1

17.10.2013, 17:02

Dia

Tabita _ 1

17.10.2013, 17:03

Motan

Tabita _ 1

17.10.2013, 17:05

Corina, iti dai seama ce rau e

Tabita _ 1

17.10.2013, 17:06

Gabytza, mai tarziu am vrut sa o pun, dar s-a salvat din greseala

Bya Ralu 1

17.10.2013, 17:07

e delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]