Chec sarat ca la bunica

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2010 | 19642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca afumata
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 1 gogosar
  • frunze patrunjel
  • 1 praf copt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec sarat ca la bunica:

Sunca se taie felii si se rumeneste putin.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt.Se adauga ouale, sare, piper, ulei, apa, sunca , cascavalul( poate fi orice fel de branza sarata) feliutele de gogosar si patrunjelul verde.
Intr-o forma de chec se pune hartie de copt unsa cu putin unt si se rastoarna compozitia care se da la cuptorul dinainte incalzit.
Se lasa sa se coaca pina face o crusta frumoasa maronie, deasupra.

Se poate verifica daca este copt cu scobitoarea...
Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat ca la bunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

25.12.2010, 19:24

Craciun fericit!..............

Cris2711 1

25.12.2010, 22:15

mersi arata foarte bine.delicios

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 11:20

minunat chec

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu branza de burduf