Chec sarat ca la bunica

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2010 | 19841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca afumata
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 1 gogosar
  • frunze patrunjel
  • 1 praf copt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec sarat ca la bunica:

Sunca se taie felii si se rumeneste putin.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt.Se adauga ouale, sare, piper, ulei, apa, sunca , cascavalul( poate fi orice fel de branza sarata) feliutele de gogosar si patrunjelul verde.
Intr-o forma de chec se pune hartie de copt unsa cu putin unt si se rastoarna compozitia care se da la cuptorul dinainte incalzit.
Se lasa sa se coaca pina face o crusta frumoasa maronie, deasupra.

Se poate verifica daca este copt cu scobitoarea...
Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat ca la bunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi