Chec red velvet (de post)

de susu in Prajituri, 8 Ian 2014 | 5879 vizualizari

 

O minunatie de chec cu textura umeda si fina, incercati-l si nu veti regreta. Nici n-am crezut ca poate iesi asa o minunatie

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana de 250 ml de ulei
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 cana de zahar
  • 400 gr sfecla rosie
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • lamaie
  • 2 cani de faina
  • 1 plic praf de copt
  • 0.25 lgt bicarbonat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec red velvet (de post):

Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt. Amestecam separat ingredientele uscate dupa care le incorporam la cele lichide si amestecam cu telul. Se da pentru vreo ora jumate la cuptor, facem testul cu scobitoarea atat pe margini cat si in centru, daca la mijloc nu este gata se mai lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec red velvet (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]