Chec negru

de laura2002 in Prajituri, 17 Iul 2013 | 3279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Glazură
  • 1 pachet margarină simplă
  • rom (dacă margarina este simplă se adaugă o esență de rom mică)
  • 2 căni de zahăr
  • 1/2 cană lapte rece
  • 2-3 linguri cacao
  • Blat
  • 4 ouă
  • 1 si 1/2 cană făină
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec negru:

Laptele, margarina, zahărul si cacaoa se pun pe foc și se lasă să fiarbă. Din compoziția aceasta se opresc 2 polonice pentru a glazura checul.

Albușurile se bat spuma. Se adauga gălbenușurile bătute, făina în ploaie și praful de copt. Se amestecă cu o spatulă de sus în jos.

Compoziția se pune intr-o tavă tapetată cu hîrtie de copt. Se coace cam 20-30 minute, in funcție de cuptor.

Cînd este gata se scoate din formă și se glazurează cu compoziția de cacao oprită.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat si glazurat cu ciocolata