Chec duo de post

de Larisel in Prajituri, 15 Noi 2014 | 12789 vizualizari

 

Este simplu, economic dar totodata delicios!!

 

INGREDIENTE

  • o cana de apa plata sau carbogazoasa
  • in jur de 4-5 linguri de ulei
  • aproximativ doua cani de faina
  • o cana de zahar
  • un plic praf de copt
  • esenta de vanilie sau un pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 3 linguri de cacao
  • dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec duo de post:

Pregatim tava si aprindem cuptorul.

Amestecam toate ingredientele mai putin praful de cacao si dulceata de prune.

Dupa ce compozitia a devenit omogena, impartim amestecul in doua parti.

In una dintre parti punem dulceata si cele trei linguri de cacao, omogenizam.

In tava pregatita punem o parte din compozitia alba apoi compozitia cu cacao iar apoi restul compozitie albe.

Este gata cand trece testul cu scobitoarea!

Pofta mare! 

TIPS-URI

1

dulceata de prune poate fi inlocuita cu cea de zmeura, caise sau chiar gem de mere

2

este foarte bun alaturi de o cana de cafea sau ceai

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec duo de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (6)

Bunica 1

15.11.2014, 19:09

Buna pufosenia!

Gherca Daniela 1

15.11.2014, 20:29

Rocsi 1

15.11.2014, 20:38

Imi place acest chec!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat si glazurat cu ciocolata