Chec cu sunca si branza feta

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 22436 vizualizari

 

Tot pentru aperitiv o reteta simpla, de care o fac la evenimente festive si sarbatori: chec cu sunca si branza feta.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr sunca de porc sau de pui
  • 3 oua
  • 250 gr faina de grau
  • 150 ml lapte sau apa
  • 150 gr cascaval sau parmezan ras
  • 50 gr masline fara samburi
  • 150 gr fetaun plic de praf de copt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu sunca si branza feta:

Se amesteca toate ingredientele pana capata o consistenta vascoasa si se dau la cuptor, intr-o tava de cozonac cu hartie de copt, la foc mediu timp de 40-50 min. Se verifica coacerea prin impungerea cu o scobotoare. Daca scobitoarea este curata atunci e gata. Este o reteta festiva si foarte gustoasa. Musafirii o vor aprecia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu sunca si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]