Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)

de diaconta in Prajituri, 29 Noi 2013 | 8883 vizualizari

COMENTARII (22)

botcrina 1

29.11.2013, 22:16

Frumoasa prezentare, trebuie sa fie tare bun!

Mitinita 1

29.11.2013, 22:19

MotanLaOale 1

29.11.2013, 22:26

bun bun

Constelatialeu 1

29.11.2013, 22:31

n-ai avut oua,ca le-am pus eu la gogosi...

diaconta 1

29.11.2013, 22:33

Cleme,n-am avut,ca daca n-am nici cook,de unde oua

Merisor 1

29.11.2013, 22:34

Ce bine arata!

Lorra 1

29.11.2013, 22:37

Ce bunaciune

RuxyRux 1

29.11.2013, 22:37

Ce bunatate draga mea

Ina 1

29.11.2013, 22:37

delicios!

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 22:41

aromat si foarte gustos

Valclaudia 1

29.11.2013, 22:56

grozav!

MonaMimi 1

29.11.2013, 23:54

Bya Ralu 1

30.11.2013, 02:49

bun

Lia_ 1

30.11.2013, 05:37

Am preparat si eu chiflele alea cu scortisoara, mar si stafide, ies frumoase dar nu sa ma dea pe spate privind gustul.
Checul tau, cu nectarul ala in compozitie suna mai bine.

Anett 1

30.11.2013, 10:31

suuuuperbun!

Lau 1

30.11.2013, 11:37

Rocsi 1

30.11.2013, 15:33

Mmm pana la mine a ajuns mirosul

diaconta 1

30.11.2013, 19:12

Multumesc mult dragilor

laura_n 1

01.12.2013, 11:05

big like!

gaby_duceag 1

01.12.2013, 12:55

nici asta nu l-am vazut dar tu acu esti obisnuita ca io vin ...luna urmatoare)

diaconta 1

01.12.2013, 13:03

Gaby,m-am obisnuit,dar te iert daca-mi pui reteta cu numarul 500 la Reteta zilei )))))))))

diaconta 1

01.12.2013, 13:03

Laurici muahhhhhh

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca (de post)