Fara vorbe prea multe ca le-am lasat acasa .....,atit spun ca este foarte bun si potrivit linga o ceasca de ceai ,cafea ,sau lapte .Eu am dublat cantitatea fiindca asa se cere ..
Separam ouale albusul de galbenus, apoi punem un praf sare in albusuri si incepem sa mixam bine pana devine o spuma tare. Adaugam 100 gr zahar treptat cu zaharul vaniliat si mixam in continuare pana zaharul se dizolva bine. Faina o amestecam cu praful de copt si o incorporam in albus de sus in jos cu o paleta pana se omogenizeaza bine. Galbenusurile se mixeaza bine cu 100 gr zahar si esenta pana devin cremoase, apoi adaugam margarina topita, mixind in continuare. Compozitia obtinuta o incorporam cu o paleta in albusuri lasand cateva linguri pentru a amesteca cu cacao. Ungem tava de chec si o tapetam cu faina, apoi punem compozitia obtinuta. Punem fulgi de ciocolata si restul de compozitie cu cacao, apoi cu o scobitoare modelam putin. Introducem in cuptorul incins la 180 grade si lasam pana trece testul cu scobitoarea.
Bun si gustos, sa va fie de folos si sanatate
1
Bun alaturi de o ceasca de lapte cald dimineata la mic dejun
2
Sau alaturi de o ceasca cafea sau o ceasca de ceai ..