Chec cu branza si ierburi de Provence

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4548 vizualizari

 

Foarte aromat si buuuuuuuuun, doar e cu branza ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 250 g branza
  • 2 linguri amestec ierburi de Provence 
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper macinat
  • unt ptr uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si ierburi de Provence:

Se mixeaza ouale cu un praf de sare. Se adauga uleiul, apoi faina impreuna cu praful de copt. Se amesteca branza cu ierburile, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga si branza in aluat, apoi se toarna totul intr-o forma de chec unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru cca 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma, se feliaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]