Chec colorat

de mihaelaM in Dulciuri, 23 Apr 2011 | 4148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt 3 tavi
  • 16 oua
  • 2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • coloranti 
  • cacao
  • sare
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec colorat:

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare apoi adaugam zaharul putin cate putin batand continuu,dupa care adaugam si galbenusurile amestecate cu un praf de sare si mixam bine.

Adaugam si faina in ploaie apoi ungem tavile cu ulei si le pudram cu faina si putem pune din compozitie ,dar nu toata, mai oprim pt a pune culoare.

Am luat putin aluat si am pus intr-o cana  dupa care am adaugat o picatura de culoare albastra si am amestecat bine dupa care am adaugat in tava.

Am pus in alta cana alt aluat si am pus o picatura de colorant rosu si am procedat la fel,am pus in tava.

In aluatul ramas am adaugat o lingura de cacao si am amestecat dupa care am pus-o tot in tava iar cu coada la o lingurita am facut cerculete.

Am bagat la cuptor 40-45 min apoi am scos checurile din tavi si le-am pudrat cu zahar pudra.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (15)

mihaelaM 1

24.04.2011, 21:39

Mihaela

mihaelaM 1

26.04.2011, 11:12

Multumesc celor din umbra

adry88 1

31.05.2011, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]