Chec aperitiv multicolor

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 80738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g bacon afumat
  • 2 carnati extra
  • 9 oua
  • 200 g cascaval
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g smantana
  • 100 g unt
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 9 linguri faina
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv multicolor:

Carnatii se taie cubulete mici si se rumenesc impreuna cu baconul putin in 50 g de unt.

Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-au rumenit baconul si carnatii.

Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50 g de unt.

Cascavalul se rade. Se taie cubulete ardeii.

Se bat ouale spuma, apoi se adauga smantana treptat si uleiul pana se omogenizeaza. Se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in ploaie in compozitia de oua.

Se adauga in compozitie toate ingredientele de mai sus (cascavalul se adauga ultimul) si se potriveste de sare si piper.

Se toarna compozitia in formele de chec (eu am avut 2 forme de chec) care au fost unse cu unt si tapetate cu faina si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv multicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie