Chec aperitiv multicolor

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 79691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g bacon afumat
  • 2 carnati extra
  • 9 oua
  • 200 g cascaval
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g smantana
  • 100 g unt
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 9 linguri faina
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv multicolor:

Carnatii se taie cubulete mici si se rumenesc impreuna cu baconul putin in 50 g de unt.

Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-au rumenit baconul si carnatii.

Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50 g de unt.

Cascavalul se rade. Se taie cubulete ardeii.

Se bat ouale spuma, apoi se adauga smantana treptat si uleiul pana se omogenizeaza. Se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in ploaie in compozitia de oua.

Se adauga in compozitie toate ingredientele de mai sus (cascavalul se adauga ultimul) si se potriveste de sare si piper.

Se toarna compozitia in formele de chec (eu am avut 2 forme de chec) care au fost unse cu unt si tapetate cu faina si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv multicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci