Chec aperitiv mozaic

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 11142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 ml smatana pentru gatit
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 masline fara samburi
  • 100 ml lapte
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv mozaic:

Mixam ouale cu sare pana cand devin spumoase apoi adaugam smantana si mixam in continuare. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua amestecand pana cand se incorporeaza.

Sunca o taiem cubulete, la fel si ardeiul. Ceapa si maslinele le taiem marunt iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam in aluat sunca, ardeiul si maslinele iar apoi cascavalul si ceapa. La final adaugam laptele si cimbrul iar apoi potrivim de sare si piper.

Turnam compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste deasupra si trece testul scobitorii (40-50 min.).

Lasam sa se raceasca apoi il putem servi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (20)

Alina26 1

17.01.2014, 12:28

cat de bine poate sa arate!!!!

La Ancuta 1

17.01.2014, 13:04

Multumesc mult

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:38

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua panirat