Chec aperitiv cu cascaval Delaco

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2015 | 9390 vizualizari

 

Un chec aperitiv minunat si care ar sta tare bine pe masa de Craciun sau chiar de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • sare, piper
  • 250 g cascaval Delaco
  • 250 g sunca
  • un ardei kapia rosu
  • patrunjel verde
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg seminte dovleac
  • 1 lg seminte floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cascaval Delaco:

Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iarardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.

Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea. 

Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga in compozitie si masline sau orice altceva credeti ca se potriveste. Compozitia finala trebuie sa fie mai groasa decat cea pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soricei deliciosi