Chec aperitiv

de lira in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 11756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea
  • 300 g parizer
  • 4 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri faina
  • putin gogosar taiat patratele pentru culoare
  • piper
  • sare - nu a fost nevoie pentru ca a fost destul de sarata telemeaua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat ca pentru omleta, dupa care se adauga telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, piperul si smantana.

O tava de cozonac de tapeteaza cu hartie de copt, se pune jumatate compozitia, dupa care adaugam jumatatile de oua fierte si cuburile de gogosar. Se adauga compozitia ramasa peste si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete