Chec aperitiv

de lira in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 11612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea
  • 300 g parizer
  • 4 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri faina
  • putin gogosar taiat patratele pentru culoare
  • piper
  • sare - nu a fost nevoie pentru ca a fost destul de sarata telemeaua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat ca pentru omleta, dupa care se adauga telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, piperul si smantana.

O tava de cozonac de tapeteaza cu hartie de copt, se pune jumatate compozitia, dupa care adaugam jumatatile de oua fierte si cuburile de gogosar. Se adauga compozitia ramasa peste si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifeletti